Hvordan præcist er en cash Advance arbejde?

Et kontantforskud er et kortfristet lån, der tilbydes af udlån agenturer og sms låneselskaber for nødsituationer såsom lægeudgifter og bilregninger. Det kræver ingen kredit-eller baggrundstjek. Processen med at opnå et kontantforskud er ganske enkel. Ansøgninger kan udfyldes online, og de nødvendige oplysninger dækker personlige, ansættelses-og bankkontooplysninger. Efter godkendelse, er beløbet deponeret på låntagers bankkonto.

Der er normalt ingen respitperiode for tilbagebetaling af kontante forskud og https://vipbanks.se/ renter begynder akkumulere straks, hvis tilbagebetalingsfristen er passeret.

Da kontantforskud er usikrede, kan renten være så høj som 20%. Den høje rente og korte tilbagebetalingsperiode kan endda tvinge låntageren til at låne igen. Det er derfor vigtigt, at enkeltpersoner kun benytter disse lån, når det er en nødsituation, så de ikke falder i en gælds cyklus. Hvis brugt velovervejet, kontante forskud gør det muligt for folk at undgå forsinket betaling gebyrer og endda sanktioner i forbindelse med kastet checks. De gør det også muligt for folk at undgå negative karakterer på deres kredit score.

Kontante forskud er til rådighed, selv til dem, der har dårlig kredit. Kravene for at benytte et kontantforskud omfatter en mindsteløn, der er normalt $1000 per måned, en alder over 18 år, og ingen kriminalitet på tidligere kortfristede lån.

Det beløb, der kan lånes varierer med de långivende institutioner, men er normalt omkring $1000. Første gang låntagere kan være berettiget til en højere lånebeløb. Gebyrerne afhænger af det lånte beløb og lånets løbetid. nogle långivere opkræver et fast gebyr uanset lånets løbetid.

Forfaldsdatoen for kontantforskud er normalt den næste lønkontrol dato. I de fleste tilfælde er lånets løbetid ikke mere end atten dage. Långivere tilbyder også mulighed for en refinansiering, hvis en person ikke er i stand til at tilbagebetale lånet ved den angivne forfaldsdato. Hos noget långivere, den refinansiere valgmulighed kan benyttet fire gange; andre tillader, at lånet forlænges til op til 31 dage fra dagen for modtagelsen af pengene. Låntager kan tilbagebetale ved at give långiver med post-dateret checks eller beløbet plus gebyrer kan automatisk fratrækkes låntagers konto på forfaldsdagen så der er styr på budgettet.

Før du vælger et kontantforskud, bør man gøre nogle forskning online for at få en forståelse af de generelle vilkår og betingelser og også sammenligne kontante forskud med andre alternativer såsom løn forskud og en konto med en overtræk beskyttelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.