Kroppen harmoniske og Pilates i Canada

Kroppen harmoniske Pilates, beliggende i Toronto, Canada er en internationalt anerkendt leder i Pilates træning og instruktion. Det blev grundlagt i 1996 af Margot McKinnon, en respekteret leder i den canadiske sundhed og fitness. Hvad der adskiller kroppen oversvingninger fra andre studier er, at det også fungerer som en Pilates lærer træningsanlæg. Den primære motivation bag oprettelsen af kroppen harmoniske var at gøre Pilates tilgængelig for alle og uddanne den næste generation af lærere i de bedste skattepraksis.

Kroppen harmoniske har tre områder af specialisering; Pilates for generelle sundhed og velvære, post-rehabilitative motion og ydelsesforbedringer for atleter og dansere. De tilbyder over 40 kurser for nye og erfarne studerende og lærere. De tilbyder tre niveauer af Mat uddannelse og omfattende workshops dedikeret til enkelte stykker udstyr såsom reformatoren og Cadillac. Kroppen harmoniske har trænet Pilates instruktører fra hele verden, og er stadig en de bedste faciliteter af sin art i Canada og videre.

Studio direktør, Margot McKinnon, har en lang og dokumenteret track record som en pædagog og en top-notch Pilates instruktør. Hun har arbejdet som instruktør i Pilates siden 1994, da hun fik sin første certificering. Hun blev en Master læreren træner for The Pilates metode i 1996, og kort tid derefter lanceret sit firma. Hun har haft gavn af uddannelse og udvikling af relationer med nogle det bedste og klogeste sind i sin branche. Margot er kendt for sin inspirerende undervisningsstil og hendes indviklede kendskab i teorien bag praksis af Pilates.

Ud over de standard kurser tilbydes på kroppen overtoner, der er også en række specialiserede kurser designet til folk, der ikke måske knytte Pilates træning med andre sportsgrene. Kroppen harmoniske tilbyder kurser af særlig interesse for golfspillere, skiløbere, løbere og roere. De tilbyder også kurser for andre sundhedspleje praktiserende læger, fysioterapeuter, Osteopater og kiropraktorer. Uanset dit område af specialisering er der ingen tvivl om, at du kan drage fordel af sind/krop forbindelsen du vil gøre ved kroppen overtoner. Hvis du er seriøs omkring Pilates og du overvejer professionelle certificering, tage lidt tid at lære mere om krop overtoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.