Sådan får du mest fra medlemskab websteder

De er overalt og hver marketingmedarbejder skaber dem, mange af dem er offeruing lave omkostninger prøveversion af deres medlemskab websteder, men der er kun så meget tid, en person kan sidde foran deres computer, forbundet til internettet. I fortunatekly har en bredbåndsforbindelse og min computer er tilsluttet til internettet 24 timer i døgnet. Men på tidspunkter, hvor en masse mennesker overflade, forbindelsen kan blive virkelig langsom. og alligevel er der stadig folk, der kun forbinder ved hjælp af en dial-up konto.

så hvordan kan du drage fordel af en af disse prøvekonti for et medlemskab site. en af de mange måder er ved hjælp af en offline browser. Når jeg først drage fordel af en ny mebership på en af disse steder vil jeg i forbindelse med min offline browser, som henter stedet til min egen computer og så jeg kan surfe webstedet på min egen tid. Når en af disse browsere henter et websted til dit system det ændringer alle links, så der er ingen forskel fra brug af hjemmesiden på dit eget system i stedet for bruge det mens online. bortset fra, at der på dit eget system, du ikke behøver at bekymre dig surfe på nettet, når alle andre er. Duplikeret websted på dit eget system vil køre meget mere gnidningsløst og hurtigere. Nu én ting at huske er, at nogle af disse site’s når downloadet kunne tage op en koncert på plads eller mere på din egen harddisk, men som regel jeg overføre disse websteder til en DVD via min DVD-brænder.

Den eneste gang jeg vil forblive medlem til et af disse steder efter min retssag har udløbet isif jeg føler, at de nye stillinger vil være noget, som jeg vil drage fordel af. Hidtil meget få har opfyldt denne kriterier, men en af dem jeg blive medlem er ene drives af Dan Kennedy. Han sender nyhedsbreve både via e-mail og en papirkopi en gang om måneden i mail.

Jeg har lige tilmeldt mig for en retssag i aften, som tilbydes en retssag mambership for den første måned af kun en dollar. Hvis jeg vælger at forblive medlem forbi den første måned medlemskab er lige under $30 per måned, men hvis jeg selv ikke overvåge kan disse medlemskaber tilføje.

Skønheden i et prøvemedlemskab og en offline browser er, at når min retssag har udløbet jeg stadig har akll de oplysninger, der blev tilbudt til en lavere pris. Jeg vil også gerne nævne, at en masse af disse marketingfolk aldrig rense deres database af de gamle medlemskaber, der ikke forbliver membbers. Hvad dette betyder er, at dit Brugernavn og adgangskode vil stadig arbejde et år eller to senere selv om du aldrig holdt betaler et indmeldelsesgebyr.

Hvis jeg havde et medlemskab site ville jeg gøre adgangskoden ændres hver måned. Give alle den samme adgangskode i stedet for at lade dem skabe deres egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.