Skeptikere

Skeptikere af astrologi siger ofte, at horoskop aflaesninger er så generelt, de kunne gælde for nogen; og at folk vil kigge efter hvad de ønsker at se og ignorere hvad synes ikke rigtigt for dem, derved narrer sig selv at horoskopet er nøjagtige.

Denne skepsis ville højst sandsynligt blive fjernet, hvis skeptiker faktisk kiggede på en reel horoskop udført af en kompetent professionel astrolog, ved hjælp af hans unikke tid og sted for fødsel. Men i denne anden del af serien, vil vi se på et eksempel på hvordan en skeptiker af astrologi kan komme til en falsk konklusion og gå at sige, at astrologi er køje eller falske til andre – ved ikke at bruge en reel horoskop for at bevise hans pointe.

Selv om astrologi vil altid have sine skeptikere, bør de overveje nogle af følgende, før at gøre deres sind.

—Astrologi fødsel sandsynligvis gav til astronomi. Der er intet overnaturlige om støbning et horoskop, det meste af det er gjort efter præcis astronomiske og matematiske principper.

–Mange berømte videnskabsmænd har været i astrologi: Tyco Brahe, Karl Jung, Kepler, Huxley, og Kopernikus. Mange andre forblive anonym.

–Astrologer tror ikke nødvendigvis på skæbne. De mener, stjernerne ikke impel tvinge.

–Der er 10.000 øve betalt astrologer og millioner af horoskop tilhængere. Der er hundredvis af bøger om emnet. Kun 10 procent af amerikanerne mener, at der ikke kan være noget at det.

–. Mange astrologer tror på en naturlig synkronicitet mellem stjerner og begivenheder. Andre lande skal endnu mere værdi.

–Det er ubestridt videnskabelige, at planeterne har en målbar gravitationel, magnetiske og elektromagnetiske indflydelse på jorden. De fleste mennesker er enige om, at bizarre opførsel har tendens til at toppe på fuld måner.

–Astrologi er ikke begrænset til fødslen. Der er også electional, horary, verdslige, medicinsk, meteorologiske, kinesiske 12 år og tusindårige.

–Det store flertal af dem, der ser på deres egen diagram (ikke bare en avisklumme) finde uhyggeligt præcise hits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.